Web Analytics Made Easy - Statcounter

در یک سالگی کرونا؛ پایبندی جدی به رعایت بهداشت، همچنان مهم ترین توصیه متولیان سلامت است.

به گزارش خبرگزاری برنا ازفارس، دویست و شصت و هشتمین نشست ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، همزمان با نخستین اعلام رسمی کرونا در ایران و با توصیه جدی به پایبندی مسوولانه تمامی اعضای جامعه به رعایت بهداشت، همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس دانشگاه در نشست روزانه ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا با اشاره یک سال تلاش و مجاهدت نظام سلامت برای مقابله با ویروس کرونا و اظهار خرسندی از اینکه در ۲۴ ساعته گذشته هیچ جان باخته ای بر اثر کرونا در فارس ثبت نشده است، از تلاش های فداکارانه و شبانه روزی سربازان گمنام حوزه سلامت برای خدمت رسانی به مردم تقدیر کرد. اهمیت بیماریابی فعالانه در مدیریت بهتر کرونا تاکید بر اهمیت توجه به انجام تست های تشخیص کرونا با هدف شناسایی موارد ابتلا به بیماری کووید۱۹ و بهبود مراقبت ها و درمان این بیماران، از دیگر مواردی بود که از سوی دکتر «مهرزاد لطفی» در این نشست عنوان شد. رییس دانشگاه همچنین بر اهمیت رعایت دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و پرهیز از حضور در اجتماعات تا ریشه کنی کامل کروناویروس تاکید کرد و از مردم استان خواست کماکان به اصول و دستورالعمل های بهداشت فردی و اجتماعی توجه داشته باشند و از مسافرت و حضور در دورهمی های خانوادگی پرهیز کنند تا بتوانیم از بحران شیوع بیماری کووید۱۹ با همراهی و مشارکت همگانی، عبور کنیم. در ادامه، دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، گزارشی از اقدامات این معاونت و شبکه بهداشتی درمانی استان در زمینه مقابله با کرونا، فعالیت های مراکز ۱۶ ساعته فارس و گزارشی تحلیلی از شاخص های طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» در استان، به اعضای ستاد مدیریت کرونا ارایه داد. ارایه آمارهای مربوطه به حوزه درمان، مراجعان و تعداد بستری در بیمارستان ها و نحوه ارایه خدمات به بیماران کووید۱۹ در بیمارستان ها و مراکز درمانی فارس، دیگر محور دویست و شصت و هشتمین نشست دانشگاهی مدیریت کرونا بود که از سوی سرپرست معاونت درمان دانشگاه انجام شد. دکتر «اورنگ ایلامی» همچنین از کاهش ورودی بیمارستان ها در ۲۴ ساعت گذشته نسبت به روزهای قبل خبر داد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فارس کرونا بهداشتی درمانی مدیریت کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۸۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سیدمعلمی، از آغاز پویش سه روزه سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» خبر داد و افزود: پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی متنوع در خصوص سلامتی دهان و دندان در سراسر کشور ادامه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان و دندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری‌های دهان و دندان می‌تواند تأثیراتی در بیماری‌های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری‌های جسمی نیز می‌تواند برای دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند.

سیدمعلمی با بیان اینکه مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری‌های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آنها می‌تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین، توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری‌ها می‌پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می‌کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه‌ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می‌شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان و دندان پرداخته می‌شود که چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، با بیان اینکه خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

کد خبر 6097978 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید